Fysio Manueel Team Pand Contact Route  

Het team van Praktijk Welschap

Onze belofte is een gerichte aanpak voor de oplossing van uw zorgvraag. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse, altijd in een één op één benadering.

 

Na aanmelding kun je binnen 4 werkdagen terecht en wordt beoordeeld of fysio- of manuele therapie geïndiceerd is. Als dat het geval is bespreken we direct wat de mogelijkheden zijn, welke meetbare doelen we nastreven en hoeveel tijd of behandelingen nodig zijn.

Uiterst links en rechts Renée en Margriet van het secretariaat. In het midden van boven naar beneden de fysiotherapeuten Egon, Sigried en Hans

 

Hans de Jong deed zijn HBO-opleiding Fysiotherapie in Utrecht (1989–1993). Hij specialiseerde zich van 1998 tot 2001 aan de SOMT (Stichting Opleiding Manuele Therapie) te Amersfoort tot manueeltherapeut.

Egon van Eulem volgde de HBO-opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Eindhoven (1989–1993), Mechanical Diagnosis and Treatment volgens McKenzie (1994-1995) en specialiseerde zich tot manueeltherapeut aan de SOMT te Amersfoort (1996–2000). Sinds 2013 is Egon Master in de Manuele Therapie (Master of Specialized Physical Therapy (MSPT), Avans+ Breda).

Sigried de Ruijter behaalde het Licentiaat fysiotherapie, aan de Arteveldehogeschool te Gent (2000-2004). Ze specialiseerde zich tot Master of Science in de Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) in 2005-2010. In 2012 deed ze de opleiding Dry Needling Extremiteiten en Wervelkolom (Uplands Physio Clinic, Domburg).

Egon, Hans en Sigried staan als fysio- en manueeltherapeut geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Dit betekent naast diplomering fysio- en manuele therapie en voldoen aan de werkeis, dat ze ingeschreven staan in het BIG-register, voldoende studiepunten (accreditatiepunten) behaald hebben en blijven behalen door na- en bijscholing en werken volgens KNGF-richtlijnen.

Praktijk Welschap neemt deel aan een klachtenregeling (zie Kennisplein Fysiotherapeut/Patiënt).

Sigried, Hans en Egon hebben persoonlijke aandacht (en tijd!) en oprechte interesse in de cliënt hoog in het vaandel. Dit betekent één op één benadering, ook in een oefentherapeutische setting.

De cliënt wordt op korte termijn (binnen 4 werkdagen) ingepland en weet binnen een week na aanmelding waar hij/zij aan toe is wat betreft diagnose, prognose en behandelmogelijkheden.

 

 

Praktijk Welschap   Bosrand 2   5658 CR Eindhoven   040-8424167