Fysio Manueel Team Pand Contact Route  

Het team van Praktijk Welschap

Onze belofte is een gerichte aanpak voor de oplossing van uw zorgvraag. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse, altijd in een één op één benadering.

 

Na aanmelding kun je binnen 4 werkdagen terecht en wordt beoordeeld of fysio- of manuele therapie geïndiceerd is. Als dat het geval is bespreken we direct wat de mogelijkheden zijn, welke meetbare doelen we nastreven en hoeveel tijd of behandelingen nodig zijn.

 

Egon van Eulem

Hans de Jong

Egon van Eulem en Hans de Jong staan als fysio- en manueeltherapeut geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Dit betekent naast diplomering fysio- en manuele therapie en voldoen aan de werkeis, dat beiden ingeschreven staan in het BIG-register, voldoende studiepunten (accreditatiepunten) behaald hebben en blijven behalen door na- en bijscholing en werken volgens KNGF-richtlijnen.

Praktijk Welschap neemt deel aan een klachtenregeling (zie Kennisplein Fysiotherapeut/Patiënt.

Hans en Egon hebben persoonlijke aandacht (en tijd!) en oprechte interesse in de cliënt hoog in het vaandel. Dit betekent één op één benadering, ook in een oefentherapeutische setting.

De cliënt wordt op korte termijn (binnen 4 werkdagen) ingepland en weet binnen een week na aanmelding waar hij/zij aan toe is wat betreft diagnose, prognose en behandelmogelijkheden.

Voorgeschiedenis

Hans deed zijn HBO-opleiding Fysiotherapie in Utrecht (1989–1993). Hij specialiseerde zich van 1998 tot 2001 aan SOMT (Stichting Opleiding Manuele Therapie) te Amersfoort tot manueeltherapeut.

Werkervaring werd in opgedaan in Duitsland in de Ambulante revalidatie kliniek Castrop-Rauxel (1994–1997), bij Praktijk Fysio/Manuele therapie Ter Weel Eindhoven (1997–2005) en bij Andromeda Gezondheidscentrum te Veldhoven (2006–2013).

Egon volgde de HBO-opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Eindhoven (1989–1993) en specialiseerde zich tot manueeltherapeut aan de SOMT te Amersfoort te Amersfoort (1996–2000). Sinds 2013 is Egon Master in de Manuele Therapie (Master of Specialized Physical Therapy (MSPT), Avans+ Breda).

Werkervaring werd in opgedaan in het Maria Ziekenhuis (huidige TweeSteden Ziekenhuis) te Tilburg (1993–1994), in Gezondheidscentrum Overbos te Hoofddorp (1994–2002) en Andromeda Gezondheidscentrum te Veldhoven (2002–2013).

Nu is de tijd aangebroken om onze ideeën over efficiënte zorg in de praktijk te brengen in Praktijk Welschap!

 

 

Praktijk Welschap   Bosrand 2   5658 CR Eindhoven   040-8424167